Wallbox Pulsar Pro met vaste kabel

-15%

Oorspronkelijke prijs was: € 1.049,00.Huidige prijs is: € 898,00.

Opties

  • Load balancing *

  • Kabel *

  • Kabelhouder *

  • Installatie *


Bestel voor 17:00 uur voor levering op: woensdag 2 oktober (Opmerking: 1 dag(en))

Beschrijving

Klein, compact en betrouwbaar. In deze 3 woorden kan de Wallbox Pulsar Pro laadpaal omschreven worden. Het stevigste, slimste, en simpelste laadpunt tot nu toe. Verbeterd in alle opzichten. Makkelijkere installatie, duurzamer ontwerp, en je kunt nog slimmer laden met zonne-energie. Ook is de Pulsar Pro OCPP-compatibel om te integreren in elke backend, wat deze laadpaal tevens aantrekkelijk maakt voor zakelijk gebruik. De Pulsar Pro heeft een kabel van 5 meter lang met een Type 2 stekker en een laadvermogen tot 22kW.

De Pulsar Pro is gemakkelijk te installeren en daarnaast zorgt het robuuste ontwerp ervoor dat het bestendig is tegen extreme weersomstandigheden, water en stof. De innovatieve Halo Light stand-by functie geeft de laadstatus weer en geeft je de mogelijkheid het licht van je laadpaal aanpassen tot jouw gewenste sterkte. De Pulsar Pro heeft een fabrieksgarantie van 2 jaar.

Laden op zonnepanelen

Uiteraard is het een grote aanrader om op te laden via uw zonnepanelen. Wallbox maakt dit nog makkelijker, want door middel van een load balancing component herkent uw lader de inkomende zonne-energie. Daardoor kunt u via de app aangeven of u volledig wil opladen met zonne-energie, of dat u gaat voor de snelste laadtijd door te laden met een mix van zonne-energie en energie van het net. Ook kan load balancing zelfs overbelasting aan uw elektrische installatie voorkomen.

  • Eco-stand: Minimaliseer het gebruik van netstroom tijdens het opladen van de EV door het te combineren met een eventueel overschot aan beschikbare groene energie. De Eco-stand detecteert in real time de groene energie die elders in je huis niet wordt gebruikt en mengt die met energie van het net om een efficiĆ«nte lading te garanderen.
  • Full Green-stand: Gebruik uitsluitend groene energie om de auto op te laden. De Full Green-stand detecteert wanneer er thuis voldoende groene energie beschikbaar is om te voldoen aan de minimumeisen om je voertuig op te laden. Jouw auto begint met opladen, wat betekent dat elke lading volledig groen is

Wallbox app

Laders van Wallbox zijn standaard voorzien van een app. Zo kunt u hiermee gemakkelijk de lader ontgrendelen en weer vergrendelen, via een Wifi of Bluetooth verbinding. Het is zelfs geschikt voor stembediening via Google Assistant of Amazon’s Alex, mocht je die behoefte hebben. Ook heeft u met de app inzicht in uw laadverbruik. Daarnaast kan deze Wallbox Pulsar Max ook nog eens automatisch opladen op de tijden dat het laagste energietarief geldt. Als u wilt dat dit volledig automatisch verloopt, dan dient u een energiecontract bij Tibber te hebben. Hierbij is de aanschaf van een Tibber Pulse vereist.

Specificaties

Fase 3
Ampere 32 ampere
Contactdoos Type 2
IP-waarde IP55
Statusweergave Led ring
Hoogte (mm) 198
Breedte (mm) 201
Diepte (mm) 99
Materiaal Kunststof
Internet aansluiting WiFi / Bluetooth
RFID reader Ja
Maximale laadcapaciteit 22kW