Ratio solar met load balancing

-16%

Oorspronkelijke prijs was: € 999,00.Huidige prijs is: € 849,00.

Opties

  • Load balancing *

  • Installatie *


Bestel voor 17:00 uur voor levering op: woensdag 2 oktober

Beschrijving

De Ratio Solar met socket is een op het oog eenvoudige laadpaal, maar in werkelijkheid is deze lader standaard uitgevoerd met de meest slimme functies. Zo kunt u met deze lader goed gebruik maken van uw zonnepanelen, want u kunt bij een energieoverschot van 1,4 kW al “solar” laden. Daarnaast houdt Ratio de productie duurzaam door dit op Nederlandse bodem te vestigen.

Inclusief Load balancing

Bij Ratio Solar krijgt u niet zomaar een standaard laadpaal, maar een innovatieve oplossing die uw laadervaring naar een hoger niveau tilt. De laadpalen zijn uitgerust met dynamische load balancing, een functie die ervoor zorgt dat uw stroomnet thuis beschermd wordt tegen piekspanning en overbelasting.

Laden op zonnepanelen

Dankzij verschillende laadmodi kunt u optimaal gebruik maken van uw zonnepanelen. U kunt zelf bepalen welke laadmodus u gebruikt:

  • Basic: opladen met een ingesteld maximum in ampère. Load Balancing niet mogelijk.
  • Smart: opladen vanaf een ingesteld minimum in ampère, gecombineerd met Load Balancing.
  • SmartSolar: hetzelfde als de Smart modus, met als verschil dat stroom van het net wordt aangevuld met het energieoverschot van uw zonnepanelen.
  • PureSolar: alleen opladen met het opgewekte overschot van de zonnepanelen.

Ratio app

Een app is tegenwoordig bijna onmisbaar bij een laadpaal. Bij de Ratio Solar kunt u bijvoorbeeld laadtijden instellen, waarmee u bij een flexibel energietarief de voordeligste momenten kan uitkiezen. Daarbij kunt u van elke laadsessie inzien hoeveel en hoelang er geladen is. Ook maakt de app het mogelijk om in te stellen of u de lader plug & charge wil gebruiken, of dat u de lader vergrendelt via de app.

Specificaties

Fase 3
Ampere 32 ampere
Contactdoos Type 2
IP-waarde IP54
Statusweergave Led ring
Hoogte (mm) 400
Breedte (mm) 105
Diepte (mm) 250
Materiaal Kunststof
Internet aansluiting WiFi / ethernet
RFID reader Nee
Maximale laadcapaciteit 22kW

Op zoek naar het bekabeld model?

Link naar handleiding leverancier